Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Magnezijum 400 + vitamin B6 30 kapsula

Magnezijum 400 + vitamin B6 30 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Magnezijum 400 + vitamin B6 30 kapsula

Magnezijum 400 + vitamin B6 30 kapsula

450,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak prehrani

SKU: 11131Y Tags: , ,

Magnezijum je mineral neophodan za održavanje dobrog zdravlja ljudskog organizma. Ovaj mineral učestvuje u aktiviranju više od 300 enzima koji
omogućavaju normalno odvijanje brojnih metaboličkih procesa u organizmu.

Doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti i održavanju normalnog energetskog metabolizma, kao i normalnoj funkciji mišića i funkcionisanju nervnog sistema.
 
Vitamin B6 je hidrosolubilan vitamin i predstavlja grupu supstanci: piridoksin, piridoksinal i piridoksamin, koje su blisko povezane i deluju združeno. Sva tri jedinjenja imaju vitaminsko dejstvo i nazivaju se zajedničkim imenom vitamin B6.
Ovaj vitamin deluje kao koenzim u različitim hemijskim procesima u ljudskom telu koji su u vezi sa metabolizmom aminokiselina i proteina.
Vitamin B6 doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti i održavanju
normalnog energetskog metabolizma. Pored toga, ovaj vitamin doprinosi 
i normalnoj funkciji imunog sistema i regulaciji hormonske aktivnosti.

Kombinacija magnezijuma i vitamina B6 je dokazana kao efikasna u poboljšanju svih simptoma predmenstrualnog sindroma (PMS).

Način primene: Jedna kapsule dnevno.

Sastav:

U jednoj kapsuli:

-magnezijum-oksid 400mg
-vitamin B6 2mg
Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara