Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAPEZ SPREJ ZA DECU 100ML

MAPEZ SPREJ ZA DECU 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAPEZ SPREJ ZA DECU 100ML

MAPEZ SPREJ ZA DECU 100ML

640,00 RSD

Besplatna dostava

Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata za decu od 0 meseci i odrasle

SKU: 25483011 Tag:

MAPEZ sprej, prirodni štit od komaraca i drugih insekata za decu od 0 meseci i odrasle !  Mapez sprej je jedinstvena složena kombinacija 6 visokoprečišćenih biljnih ulja  ! Na koži lica i tela formira barijeru koja  odbija komarce, muve i druge insekte i  istovremeno neguje kožu.  Bezbedan za primenu i na koži lica. Zbog jedinstvenog prirodnog složenog sastava, kvaliteta i efikasnosti  bezbedan je za  primenu na deci od rođenja.

Sastav MAPEZ SPREJ:
– Limunska trava (Citronela-Cymbopogon Nardus Oill)
– Zdravac (Pelargonium Graveolens Oill),
– Lavanda (Lavandula Angustifolia Oill),
– Litsea  (Litsea Cubeba Oill),
– Nana (Mentha Piperita Oil),
– Slatki Badem-(Prunus Amygdalus Dulcis Oil)

Mapez sprej je prijatnog mirisa za ljude a neprijatnog za insekte.  Mapez sprej nanesen na kožu formira tanku barijeru koja efikasno odbija  komarce, muve  i druge insekte. Štiti i neguje kožu

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

100ML

Sastav: MAPEZ SPREJ, 100ml Jedinstvena, prirodna, složena kombinacija 6 precišcenih biljnih ulja – Limunska trava (Citronela-Cymbopogon Nardus Oill) – Zdravac (Pelargonium Graveolens Oill), – Lavanda (Lavandula Angustifolia Oill), – Litsea (Litsea Cubeba Oill), – Nana (Mentha Piperita Oil), – Slatki Badem-(Prunus Amygdalus Dulcis Oil) Dejstvo : Mapez sprej je prijatnog mirisa za ljude a neprijatnog za insekte. Mapez sprej nanesen na kožu formira tanku barijeru koja efikasno odbija komarce, muve i druge insekte. Štiti i neguje kožu

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.