Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MARSOVCI sa imuneffectom tablete za žvakanje a30

MARSOVCI sa imuneffectom tablete za žvakanje a30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MARSOVCI sa imuneffectom tablete za žvakanje a30

MARSOVCI sa imuneffectom tablete za žvakanje a30

829,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Tablete za žvakanje sa ImunEffectom predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala

Marsovci imuno tablete za žvakanje sa ImunEffectom predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni ImunEffect kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim vitaminima i mineralima. Sve ove komponente, koje se u preparatu Marsovci sa ImunEffectom nalaze u preporučenim dnevnim dozama, efikasno jačaju i stimulišu imuni sistem dece, poboljšavaju apetit i obezbeđuju normalan rast i razvoj.

Beta glukan je supstanca potpuno prirodnog porekla koja ima jedinstvenu biološku ulogu u jačanju imunog sistema. Cink je veoma važan element neophodan za pravilan rast i snažan imunitet. Vitamin C je antioksidans koji pozitivno utiče na odbrambene sposobnosti organizma i štiti ga od prehlade i drugih oblika infekcije. Bioflavonoidi deluju kao antioksidansi i pojačavaju dejstvo ostalih komponenata ImunEffect kompleksa.Vitamin A je neophodan za normalan vid, integritet i funkciju kože. Vitamini B kompleksa obezbeđuju vitalnost, energiju i normalan metabolizam. Vitamin D3 pospešuje apsorpciju kalcijuma i njegovu ugradnju u kosti i zube. Vitamin E je antioksidans koji doprinosi boljem imunitetu. Biotin obezbeđuje normalno odvijanje brojnih metaboličkih funkcija. Folna kiselina je važna za dobar vid i adekvatne mentalne funkcije. Jod je neophodan za pravilan metabolizam i razvoj intelektualnih sposobnosti. Šipak doprinosi dobrom opštem stanju organizma i pomaže varenje. L-lizin pospešuje efikasnost imunog sistema, povećava apsorpciju i iskoristljivost kalcijuma. Marsovci imuno tablete za žvakanje sa ImunEffectom sadrže i ksilitol, koji tabletama daje prijatan, osvežavajući ukus, a pozitivno utiče i na sprečavanje karijesa.

Marsovci imuno tablete za žvakanje način upotrebe:

1 tabletu dnevno otopiti u ustima.

Napomena: Nije namenjeno deci mlađoj od 3 godine.

Marsovci imuno tablete za žvakanje pakovanje: 30 tableta u obliku malih marsovaca sa ukusom pomorandže

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara