Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MASKA SREBRNI JONI ZEOL DECA A1

MASKA SREBRNI JONI ZEOL DECA A1

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MASKA SREBRNI JONI ZEOL DECA A1

MASKA SREBRNI JONI ZEOL DECA A1

109,00 RSD

7 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Može se koristiti višekratno, sve do momenta dok se fizički ne uništi, ne polije vodom ili dok se značajno ne zaprlja

SKU: 10841Y

Srebrna barijerna maska (nemedicinska) je proizvod sa jonima srebra, koji imaju učinak u smanjenju prisutnosti i neutralizaciji patogena. Srebro je najpoznatiji i najjači prirodni antibiotik i kao takav, odličan saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama. Zeolit klinoptilolit utiče na sposobnost imunološkog sistema da se suprotstavi infekciji i ima snažan uticaj na smanjenje nivoa slobodnih radikala. Klinički je dokazano da Zeolit ima snažno mikrobiološko dejstvo, jer vezuje bakterije poput pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus, escherichie coli i drugih.

Srebrna barijerna maska je kreirana ultrazvučnom jonizacijom, koja u troslojnu, zaštitnu tkaninu, trajno integriše jone srebra čistoće 99,99 Ag+ i zeolit klinoptilolit u nevidljivi molekularni film (1-2 mikrometra debljine). Ono što Srebrnu barijernu masku izdvaja od ostalih maski na tržištu je to što se može koristiti višekratno, sve do momenta dok se fizički ne uništi, ne polije vodom ili dok se značajno ne zaprlja.

Način upotrebe:

Otvoriti kesicu i čistim rukama izvaditi masku. Gumice sa leve i desne strane maske zakačiti iza oba uha. Potrebno je da maska naleže na usta, nos i celu vilicu. Podesiti masku tako da bude što bliže koži lica. U toku dana barijerna Srebrna maska se u kontinuitetu može nositi do 3 sata, nakon čega je treba skinuti, odložiti na čistu površinu i tako ostaviti 20 minuta. Ovo je takozvani proces „samočišćenja” Srebrne barijerne maske.

Pakovanje: 1 komad

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara