Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAXI MAG 375 MG CAPS A 30 KOM

MAXI MAG 375 MG CAPS A 30 KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAXI MAG 375 MG CAPS A 30 KOM

MAXI MAG 375 MG CAPS A 30 KOM

399,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Kapsule sa magnezijumom

SKU: 1296213 Tags: , ,

Delovanje: Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. Deluje i na rad creva. Vitamin B6 (piridoksin) olakšava absorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Učestvuje u mnogim metaboličkim procesima, u funkcionisanju nervnog i imunog sistema. Takođe, igra značajnu ulogu u oslobađanju ugljenih hidrata iz mišića. Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni medjusobno dopunjuju. Vitamin B6 u kombinaciji sa Mg podiže iskoristivost Mg do 40%. Uzimanje vitamina B6 uz Magnezijum je od posebnog značaja, jer se u slučaju prosečnog režima ishrane unosi oko 300 mg magnezijuma na dan, od čega se samo jedna trećina apsorbuje.
Simptomi nedostatka Mg: Nesanica, razdražljivost, iscrpljenost, gubitak koncentracije, slabljenje pamćenja, gubitak kose.
Preporučuje se kod:

-grčeva i bolova u mišićima
-problema sa zatvorom (opstipacija)
-pojačanog fizičkog napora kod sportista
-umora i slabosti
-nervne napetosti i razdražljivosti
-migrene i drugih oblika glavobolje
-otklanjanje simptoma u menopauzi
Sastav : 375 mg magnezijuma, 1,4 mg vitamina B6

Način primene: Jednu kapsulu dnevno popiti sa vodom

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara