Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAXMEDICA VITAMIN C TBL A 70 KOM

MAXMEDICA VITAMIN C TBL A 70 KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAXMEDICA VITAMIN C TBL A 70 KOM

MAXMEDICA VITAMIN C TBL A 70 KOM

439,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE vam daju maksimalnu dnevnu dozu vitamina C

SKU: 1202851 Tags: , ,

MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE dejstvo

Vitamin C se veoma uspešno koristi pri lečenju i olakšavanju različitih bolesti, pre svega raznih infekcija, povreda, i slično. Može biti značajan i u tretiranju astme, kao i u sprečavanju nastajanja kardiovaskularnih bolesti. Ubrzava zarastanje rana i štiti od raznih zagađivača (uključujući i dim iz cigareta).

Vitam C je važan i za lečenje pratećih negativnih pojava dijabetesa, kao što su bolesti desni, sporo zarastanje rana, brzo starenje kože. Takođe, ovaj vitamin doprinosi normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnog energetskog metabolizma i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Širok spektar njegove primene treba iskoristiti i upravo zato su MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE proizvod koji vam daje maksimalnu dnevnu dozu.

MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE način upotrebe

1-2 tablete dnevno, neposredno posle jela

MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE pakovanje: 70 komada

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara