Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MEL-OP® E melem 150ml

MEL-OP® E melem 150ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MEL-OP® E melem 150ml

MEL-OP® E melem 150ml

1.434,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Melem za opekotine prvog stepena intenziteta

SKU: 20135006 Tags: ,

MEL-OP E MELEM dejstvo

MEL-OP E MELEM svojim pogodnim lekovitim sastavom vrlo efikasno deluje kod opekotina prvog stepena intenziteta, tako što odmah po stavljanju na opečeno mesto bol umine i gubi se eritem (crvenilo) za relativno kratko vreme. Veliki rezultat ovaj melem pokazao je u skoro potpunom smanjenju, odnosno otklanjanju ožiljaka i keloida nastalih od opekotina i drugih vrsta povreda.

MEL-OP E MELEM je emulgovan ekstrakt lekovitog bilja iz poslednje berbe u prirodnom nerafinisanom maslinovom ulju.

MEL-OP E MELEM način korišćenja:

Pre svake upotrebe snažno promućkati.

Kod opekotina: ovaj melem se upotrebljava kod tek nastalih opekotina, gde je na opečenom mestu ostala nepovređena koža zahvaćena jacim eritemom (crvenilom). Zato treba hitno reagovati, tj. tamponom vate ili tuferom od gaze, opečeno mesto natopiti melemom, tako da opekotina bude stalno pod dejstvom melema, sve dok se crvenilo ne izgubi. Bol nestaje odmah po stavljanju melema na opekotinu, koja se sasvim smiri kada se izgubi crvenilo, što može da traje 2—4 časa od momenta kada je melem stavljen na opekotinu.

Kod ožiljaka i keloida – keloide, deformisano nabrano tkivo (u narodu poznato pod imenom »divlje meso«) i ožiljke oprati mlakom vodom uz upotrebu dečijeg ili glicerin sapuna, a zatim to mesto osušiti čistim mekim peškirom. Tako pripremljeno mesto natopiti melemom i vrhovima prstiju blago masirati 5—10 minuta uz povremeno dodavanje melema. Ovo činiti ujutru i uveče pre spavanja.

Kod starijih ožiljaka i keloida postupak je isti, samo što masaža traje 20—30 minuta uz primenu snažnije masaže. I u jednom i u drugom slučaju, uveče pre spavanja, na ožiljke i keloide staviti četvorostruku gazu natopljenu melemom i fiksirati je zavojem ili flasterom i tako provesti noć. Terapija traje zavisno od starosti i veličine ožiljaka odnosno keloida.

MEL-OP E MELEM pakovanje: 150ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara