Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MELATONIN 60X1MG

MELATONIN 60X1MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MELATONIN 60X1MG

MELATONIN 60X1MG

559,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

MELATONIN tablete ubrzavaju uspavljivanje, na prirodan način regulišu cikluse budnosti i sna i obezbeduju okrepljujući san.

MELATONIN 60X1MG
SKU: 25041156 Tags: ,

MELATONIN tablete dejstvo

Nesanica i isrpljenost organizma, koju ona uzrokuje, čak i kad traju svega nekoliko dana, mogu dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih problema. Dolazi do pojačanog stresa i anksioznosti, kao i do pada imuniteta i moguće depresije. Dobar i okrepljujuć san je neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Melatonin je supstanca koju organizam prirodno proizvodi tokom noći i koja olakšava uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manjak melatonina se uspešno može nadoknaditi uzimanjem melatonina u obliku dijetetskih suplemenata.

MELATONIN tablete ubrzavaju uspavljivanje, na prirodan način regulišu cikluse budnosti i sna i obezbeduju okrepljujući san. Pored uticaja na uspavljivanje, istraživanja pokazuju da melatonin ima značajno antioksidativno delovanje, da neutrališe delovanje slobodnih radikala i da usporava starenje organizma.

MELATONIN tablete se preporučuju: kod hronične i akutne nesanice, osobama koje rade noću ili po smenama, prilikom putovanja i promene vremenskih zona (za prevenciju jet-lag-a), kod nesanice izazvane apstinencijalnom krizom tokom odvikavanja od cigareta, alkohola ili lekova. Pogodne su za dugotrajnu upotrebu – ne stvaraju zavisnost.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO i pogodan je za veganski nacin ishrane.

MELATONIN tablete način upotrebe:
1 tableta dnevno, pola sata pre odlaska u krevet.

MELATONIN tablete pakovanje: 60 mikrotableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara