Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Nature Essential Artičoka A50

Nature Essential Artičoka A50

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Nature Essential Artičoka A50

Nature Essential Artičoka A50

799,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Artičoka (Cynara scolimus) je zeljasta lekovita biljka poreklom iz oblasti Mediterana bogata je biljnim vlaknima, mineralima i vitaminima.

Nature Essential Artičoka : Artičoka (Cynara scolimus) je zeljasta lekovita biljka poreklom iz oblasti Mediterana koja je bila poznata još u doba Antičke Grčke i Rima. Bogata je biljnim vlaknima, mineralima i vitaminima. Sastojci artičoke pokazuju diuretično, antiseptično i antioksidativno delovanje. Preparati na bazi artičoke se tradicionalno koriste za stimulaciju apetita, za ublažavanje probavnih smetnji poput dispepsije (loše varenje) sa osećajem nadimanja. Povećava proizvodnju žuči i poboljšava varenje hrane. Pored toga, smanjuje povišen holesterol i visok krvni pritisak, a samim tim rizik od aterokleroze i srčanih bolesti. Antioksidativni efekat artičoke našao je primenu u zaštiti jetre od oksidativnog oštećenja.

Nature Essential Artičoka , upotreba:
• Za smanjenje visokih nivoa holesterola i triglicerida
• U procesu mršavljenja
• Kod masne jetre
• Kod problema sa varenjem i probavnih smetnji
• U regulaciji krvnog pritiska
• Kod sindroma iritacije debelog creva

Upozorenja: Upotreba je kontraindikovana kod osoba sa oboljenjima jetre i žučnih puteva. Nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama i dojiljama

Način primene:
Odrasli: 1 kapsulu dva puta dnevno, posle obroka.

Pakovanje: 50 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara