fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

NORMOTENZ KAPSULE A 30

679,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Normotenz je dijetetski suplement koji na klinički dokazan, a potpuno prirodan način i bez neželjenih dejstava, pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska.

Druge ponude za NORMOTENZ KAPSULE A 30

Cena 685,00 RSD

apotekasrbotrade.rs 18.10.2021.u09:03

NORMOTENZ KAPSULE A 30

679,00 RSD

Normotenz ima značajano preventivno dejstvo na krvni pritisak, te je prvenstveno namenjen osobama s visokonormalnim krvnim pritiskom (prehipertenzijom), visokim krvnim pritiskom i metaboličkim sindromom. Takođe se preporučuje svim osobama s kardiovaskularnim i neurodegenerativnim tegobama.
Način upotrebe:
Uzimati jednu kapsulu dnevno.
Dejstvo:
Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da aktivna supstanca koju sadrži Normotenz uspešno smanjuje povišeni krvni pritisak i to kod osoba sa visokonormalnim i visokim krvnim pritiskom kao i kod osoba sa metaboličkim sindromom.
Osim svoje osnovne funkcije,pokazao je pozitivan efekat i u sprečavanju i smanjivanju nivoa ukupnog holesterola kao i LDL (lošeg) holesterola u krvi, održavanju normalne funkcije endotela krvnih sudova, poboljšanju brzina pulsnih talasa krvi (PWV) te zaštiti i čišćenju krvnih sudova od aterosklerotskog plaka. Zbog toga je izuzetno koristan za skoro sve vrste vaskularne insuficijencije, kao i za stanja povezana sa lošom vaskularnom funkcijom.
Uz to, ekstrakt semenki groždja pripada antioksidansima, pa štiti ćelije od oštećenja koja mogu načiniti slobodni radikali.
Sastav:
Svaka kapsula sadrži 300 mg ekstrakta dobijenog iz semenki posebno uzgojenog groždja, bogatog bioaktivnim polifenolima.
Osim aktivne supstance kapsula sadrži i magnezijum stearat.
Kapsula-omotač je pogodna i za vegetarijance jer je izrađena od hidroksi propil metil celuloze. Obojena je prirodnim kolorantom E172.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.