Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

NORMOTENZ KAPSULE A 30

NORMOTENZ KAPSULE A 30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

NORMOTENZ KAPSULE A 30

NORMOTENZ KAPSULE A 30

1.029,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Normotenz je dijetetski suplement koji na klinički dokazan, a potpuno prirodan način i bez neželjenih dejstava, pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska.

SKU: 1298244 Tag:

NORMOTENZ KAPSULE ima značajano preventivno dejstvo na krvni pritisak, te je prvenstveno namenjen osobama s visokonormalnim krvnim pritiskom (prehipertenzijom), visokim krvnim pritiskom i metaboličkim sindromom. Takođe se preporučuje svim osobama s kardiovaskularnim i neurodegenerativnim tegobama.

Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da aktivna supstanca koju sadrži Normotenz uspešno smanjuje povišeni krvni pritisak i to kod osoba sa visokonormalnim i visokim krvnim pritiskom kao i kod osoba sa metaboličkim sindromom. Osim svoje osnovne funkcije, pokazao je pozitivan efekat i u sprečavanju i smanjivanju nivoa ukupnog holesterola kao i LDL (lošeg) holesterola u krvi, održavanju normalne funkcije endotela krvnih sudova, poboljšanju brzina pulsnih talasa krvi (PWV) te zaštiti i čišćenju krvnih sudova od aterosklerotskog plaka. Zbog toga je izuzetno koristan za skoro sve vrste vaskularne insuficijencije, kao i za stanja povezana sa lošom vaskularnom funkcijom. Uz to, ekstrakt semenki groždja pripada antioksidansima, pa štiti ćelije od oštećenja koja mogu načiniti slobodni radikali.

Svaka kapsula sadrži 300 mg ekstrakta dobijenog iz semenki posebno uzgojenog groždja, bogatog bioaktivnim polifenolima.
Osim aktivne supstance kapsula sadrži i magnezijum stearat. Kapsula-omotač je pogodna i za vegetarijance jer je izrađena od hidroksi propil metil celuloze. Obojena je prirodnim kolorantom E172.

NORMOTENZ KAPSULE način upotrebe:

Uzimati jednu kapsulu dnevno.

NORMOTENZ KAPSULE pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara