Dodaj u listu

Dodaj u listu

NORMOTENZ KAPSULE A 30

NORMOTENZ KAPSULE A 30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NORMOTENZ KAPSULE A 30

NORMOTENZ KAPSULE A 30

980,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara

Normotenz je dijetetski suplement koji na klinički dokazan, a potpuno prirodan način i bez neželjenih dejstava, pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska.

SKU: 1298244 Tag:

Normotenz ima značajano preventivno dejstvo na krvni pritisak, te je prvenstveno namenjen osobama s visokonormalnim krvnim pritiskom (prehipertenzijom), visokim krvnim pritiskom i metaboličkim sindromom. Takođe se preporučuje svim osobama s kardiovaskularnim i neurodegenerativnim tegobama.
Način upotrebe:
Uzimati jednu kapsulu dnevno.
Dejstvo:
Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da aktivna supstanca koju sadrži Normotenz uspešno smanjuje povišeni krvni pritisak i to kod osoba sa visokonormalnim i visokim krvnim pritiskom kao i kod osoba sa metaboličkim sindromom.
Osim svoje osnovne funkcije,pokazao je pozitivan efekat i u sprečavanju i smanjivanju nivoa ukupnog holesterola kao i LDL (lošeg) holesterola u krvi, održavanju normalne funkcije endotela krvnih sudova, poboljšanju brzina pulsnih talasa krvi (PWV) te zaštiti i čišćenju krvnih sudova od aterosklerotskog plaka. Zbog toga je izuzetno koristan za skoro sve vrste vaskularne insuficijencije, kao i za stanja povezana sa lošom vaskularnom funkcijom.
Uz to, ekstrakt semenki groždja pripada antioksidansima, pa štiti ćelije od oštećenja koja mogu načiniti slobodni radikali.
Sastav:
Svaka kapsula sadrži 300 mg ekstrakta dobijenog iz semenki posebno uzgojenog groždja, bogatog bioaktivnim polifenolima.
Osim aktivne supstance kapsula sadrži i magnezijum stearat.
Kapsula-omotač je pogodna i za vegetarijance jer je izrađena od hidroksi propil metil celuloze. Obojena je prirodnim kolorantom E172.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara