Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

OZOSEPT RASTVOR 100ML

OZOSEPT RASTVOR 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

OZOSEPT RASTVOR 100ML

OZOSEPT RASTVOR 100ML

559,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Za redovnu higijenu usne duplje

SKU: 60001200 Tags: ,

Koncentrovani rastvor za ispiranje usne duplje i grla.

Način upotrebe: razblaženim rastvorom ispirati usnu duplju i grlo, rastvor ne gutati, koristiti tri puta dnevno. Za redovnu higijenu usne duplje, održavanje zdravlja desni, protiv zubnog kamenca i kod ublažavanja znakova oboljenja desni, grla i ždrela Ozosept rastvor razblažiti sa vodom u odnosu 1:5; za neutralizaciju neprijatnog mirisa iz usta Ozosept rastvor razblažiti sa vodom u odnosu 1:10.

Sastav: timol, benzojeva kiselina, mentol, metilsalicilat, eozin

Pakovanje: boca 100 ml

 

 

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

100ML

Sastav: timol, benzojeva kiselina, mentol, metilsalicilat, eozin Pakovanje: boca 100 ml Nacin upotrebe: razblaženim rastvorom ispirati usnu duplju i grlo, rastvor ne gutati, koristiti tri puta dnevno; za redovnu higijenu usne duplje, održavanje zdravlja desni, protiv zubnog kamenca i kod ublažavanja znakova oboljenja desni, grla i ždrela Ozosept rastvor razblažiti sa vodom u odnosu 1:5; za neutralizaciju neprijatnog mirisa iz usta Ozosept rastvor razblažiti sa vodom u odnosu 1:10

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara