Dodaj u listu

Dodaj u listu

PAVLOVIĆEVA MAST 3+ BLUE 100ML

PAVLOVIĆEVA MAST 3+ BLUE 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PAVLOVIĆEVA MAST 3+ BLUE 100ML

PAVLOVIĆEVA MAST 3+ BLUE 100ML

269,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Za svakodnevnu negu i zaštitu kože dece

Upotrebljava se za svakodnevnu negu i zaštitu: kože dece starije od 3 godine, kada je koža još uvek nežna i podložna isušivanju, pošto je u fazi razvoja svojih odbrambenih mehanizama lica i tela, posle kupanja i pre izlaska na svež vazduh (zaštita od vetra, sunca, hladnog vazduha) kod dece i odraslih, ublažava nastanak strija i pomaže zaceljivanje ragada, za negu suve i ispucale kože (laktovi, pete…), prevenira stvaranje ojeda kod pojačanog znojenja, na prevojima. Način primene: Mast se svakodnevno, u tankom sloju nanosi na čistu i suvu kožu, blago utrlja, više puta dnevno. Pakovanje: 100ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

100ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.