Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

PHILIPS kompresorski inhalator, Essence

PHILIPS kompresorski inhalator, Essence

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

PHILIPS kompresorski inhalator, Essence

PHILIPS kompresorski inhalator, Essence

6.893,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Kompresorski inhalator

SKU: 25658004 Tag:

Kompresorski inhalator Philips InnoSpire Essence, Inhalator pogodan za profesionalnu konstantnu upotrebu u bolnici ili kod kuće. SideStream aerosol tehnologija obezbeduje bržu terapiju, veću iskoristivost raspršenog leka i znatno uvećan disajni protok. Vreme trajanja inhalacije: 6 – 8 min. Dvostruko kraće vreme terapije, brza i efikasnija primena leka. Veća iskoristivost i količina raspršenog leka – iskoristivost leka je 80 % (kod standardnih inhalatora iskoristivost 30 % – 50 %). Optimalna veličina raspršenih čestica leka – zahvaljujući dvostrukom Venturi efektu 80 % čestica je manje od 5 µm što je od velikog značaja jer čestice veće od 5 µm nemaju terapijsko dejstvo. Uvećan disajni protok za 140 % u odnosu na standardne raspršivače, što obezbeđuje veći broj čestica koje dopiru do pluća. Lakša apsorpcija leka u respiratorni sistem,

Registrovano kao medicinsko sredstvo kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. Uspešnost aerosol terapije zavisi od toga kako lek cirkuliše kroz disajne puteve, stepena iskoristivosti leka, veličine i broja čestica raspršenog leka i disajnog protoka Maksimalni pritisak: 44 psi. Maksimalni protok: 9.4 LPM. Operativni protok: 7 LPM na 10 psi LMP/psi. Operativni modovi: 30 min. on/30 min. off. U pakovanju je uključeno: inhalator, SideStream raspršivač, maska za decu, maska za odrasle, nastavak za usta, filteri, crevo.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara