Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

POLICISTIN KESICE 15 DAN+ 15 NOĆ + CHIROCISTIN GRATIS

POLICISTIN KESICE 15 DAN+ 15 NOĆ + CHIROCISTIN GRATIS

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

POLICISTIN KESICE 15 DAN+ 15 NOĆ + CHIROCISTIN GRATIS

POLICISTIN KESICE 15 DAN+ 15 NOĆ + CHIROCISTIN GRATIS

2.299,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 12345678991 Tag:

PolicistIN je dijetetski proizvod, namenjen za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) i osoba sa insulinskom rezistencijom. Sadrži mio-inozitol, folnu kiselinu u aktivnom obliku, vitamin D i melatonin. Mio-inozitol pokazuje specifične efekte na jajnike, gde utiče na dejstvo hormona FSH – značajnog u regulaciji normalnog menstrualnog ciklusa i stvaranju jajnih ćelija. Prisutni melatonin je antioksidans koji reguliše niz reproduktivnih funkcija, uključujući vreme ovulacije i reproduktivni potencijal, kao i cirkadijalni ritam (ciklus spavanja i budnog stanja).

Način primene: 
Odrasli i deca starija od 12 godina jednu kesicu DAN ujutru i jednu kesicu NOĆ uveče, rastopiti direktno u ustima bez dodavanja tečnosti, ili rastvoriti u čaši vode ili drugog hladnog napitka.

Pakovanje:  15 kesica za dan i 15 kesica za noć

Napomene: Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica. Ne može se koristiti kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu. Koristiti pod medicinskim nadzorom. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Preparat nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na neki od njegovih sastojaka. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Policistin kesice 15 dan + 15 noć

Sastav U sastav jedne kesice DAN ulazi: mio-inozitol, vitamin D, folna kiselina. U sastav jedne kesice NOĆ, pored pomenutih sastojaka iz kesice DAN, ulazi dodatno i melatonin.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara