Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Primed 2 250g

Primed 2 250g

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Primed 2 250g

Primed 2 250g

2.249,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Primed 2 smanjuje  preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha

PRIMED 2 je prirodan preparat napravljen po proverenoj recepturi, na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Aktivni sastojci preparata pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade. PRIMED 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva. Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.Prirodan sastav sastav čini preparat pogodnim za svakodnevnu upotrebu u dužem vremenskom periodu, bez propratnih neželjenih efekata.

PRIMED 2 mogu koristiti osobe koje imaju:
– astmu,
– bronhitis,
– alergijski rinitis,
– sinuzitis,
– hroničnu opstruktivnu bolest pluća (HOBP),
– pušački kašalj.

Način upotrebe: 
Odrasli i deca starija od 10 godina: 1-2x dnevno po 1 kašičicu, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka. 10 minuta nakon primene preparata ne bi trebalo uzimati tečnost, radi bolje apsorpcije hranljivih sastojaka.
PRIMED 2 možete koristiti bez vremenskog ograničenja. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se svakodnevna upotreba u trajanju od 6 meseci.
Deca od 3 do 10 godina: Pola kašičice 2x dnevno, pola sata pre ili dva sata nakon obroka.

Pakovanje: 250g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara