Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Propoherb G sprej za grlo 30ml IJP

Propoherb G sprej za grlo 30ml IJP

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Propoherb G sprej za grlo 30ml IJP

Propoherb G sprej za grlo 30ml IJP

613,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

PROPOHERB G Sprej za grlo na bazi propolisa i lekovitog bilja

PROPOHERB G Sprej za grlo na bazi propolisa i lekovitog bilja

Sastav: Visoko prečišćeni ugušćeni ekstrakt propolisa (2%), mešavina etanolno-vodenih ekstrakata lista žalfije, cveta kamilice i lista bokvice (20%), ugušćeni ekstrakt šipka (2%), etarsko ulje nane (0.2%). Ostali sastojci: med, polisorbat 20, kalijum sorbat, voda. Osobine: Propolis i lekovito bilje koje ulazi u sastav ovog proizvoda, sadrže: smole, balzame, pčelinji vosak, polen, etarska ulja (bogata tujonom, cineolom, kamforom, mentolom i azulenom), alantoin, seskviterpenske laktone, kumarine, flavonoide, iridoidne glikozide, alkaloide, gorke sastojke, tanine, holin, sluzi, pektine, šećere, aminokiseline, organske kiseline, vitamine C,E, K i karotin.

Aktivni sastojci propolisa i lekovitog bilja deluju protivupalno i antiseptično na bakterije izazivače infekcija, prisutni tanini deluju adstingentno dok sluzi oblažu iritiranu sluzokožu, čime povoljno deluju na ublažavanje bola u grlu i pomažu kod suvog i nadražajnog kašlja. Takođe, aktivni sastojci deluju na jačanje sluzokože, povlačenje otoka i zaustavljanje krvarenja desni kod parodontoze.

Primena: Upotreba spreja za grlo na bazi propolisa i lekovitog bilja preporučuje se kod upala i infekcija usne duplje i ždrela, kao i za ublažavanje tegoba kod parodontoze.

Ograničenja u upotrebi: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode, kao ni deci mlađoj od 6 godina. Upozorenje: Preparat sadrži alkohol. Ne upotrebljavati duže od dve sedmice u kontinuitetu.

Način upotrebe: 3 puta dnevno ubrizgati 1-2 doze spreja u grlo. Pre upotrebe promućkati.

Čuvanje: zaštićeno od svetlosti na temperaturi do 25°C.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 30 ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30ML

Sastav: Visoko prečišćeni ugušćeni ekstrakt propolisa (2%) Mešavina propilenglikolnih ekstrakata nadzemnog dela majkine dušice, nadzemnog dela vranilove trave i kore hrasta (20%) Etarsko ulje eukaliptusa (0.1%) Ostali sastojci: propilenglikol, glicerol, polisorbat 20, kalijum sorbat, voda

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara