Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

PROSTATYN TABLETE A 30 KOM

PROSTATYN TABLETE A 30 KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

PROSTATYN TABLETE A 30 KOM

PROSTATYN TABLETE A 30 KOM

799,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Prostatyn je preparat namenjen zdravlju prostate

SKU: 1296669 Tags: ,

Prostatyn je dijetetski dodatak ishrani namenjen očuvanju zdravlja prostate. Ponosno ističemo da sadrži idealno uravnoteženu količinu odabranih komponenti prirodnog porekla, tako da je potpuno siguran po zdravlje.
Aktivni principi komponenti koje ulaze u sastav ovog preparata imaju sledeći značaj:
• pomažu u lečenju benigne hiperplazije prostate
• povoljno deluju na funkciju urinarnog sistema
• smanjuju rizik od pojave karcinoma prostate
• deluju antiseptički i antiinflamatorno
Različiti faktori mogu da dovedu do hipertrofije prostate, a među njima se izdvajaju: stres, način života, fizička neaktivnost, pušenje, pretilnost, kao i upotreba nekih lekova. Rizična grupa jesu muškarci iznad pedeset godina starosti. Prostata može biti uvećana duže vreme, a da nema nikakvih simptoma. Kada se pojave simptomi, oni mogu biti manje ili više izraženi, ali je definitivno da utiču na kvalitet života.
Upotrebom Prostatyna smanjuje se rizik od javljanja benigne hipertrofije prostate i ispoljavanja neprijatnih simptoma kao što su: učestalo mokrenje malih količina urina, noćno mokrenje, slabljenje snage mokraćnog mlaza i njegova isprekidanost prilikom pražnjenja bešike, nekontrolisano mokrenje, kapanje urina koje traje nekoliko sekundi pri kraju mokrenja, osećaj neispražnjenosti bešike i bol prilikom mokrenja. Takođe se smanjuje rizik od pojave karcinoma prostate.

Sastav:
• Ulje bundeve – 4 %
• Propolis – 70 mg
• Selen – 35 μg
• Pomoćne supstance: mikrokristalna celuloza do 500 mg

Način primene:
Jedna tableta dnevno.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara