Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Šaljić Striet – melem protiv strija 200ml

Šaljić Striet – melem protiv strija 200ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Šaljić Striet – melem protiv strija 200ml

Šaljić Striet – melem protiv strija 200ml

999,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Striet je melem koji deluje kao sredstvo za sprečavanje pojave strija i njihovo otklanjanje.

Striet prirodni melem za strije predstavlja proizvod iz Šaljić linije proizvoda koji je posebno razvijen kako biste ukloniloi strije koje su nastale tokom trudnoće.

– Uputstvo za upotrebu u toku trudnoće

U toku trudnoće svako veče istuširate se toplom vodom, telo izbrišite mekim peškirom, a potom blagim utrljavanjem nanositi Striet na telo. Ovakvom upotrebom, ženi koža ostaje nepromenjena, kao pre porođaja. Samo kod izuzetnih slučajeva moguće je još neko vreme posle porođaja nastaviti sa upotrebom Strieta.

– Uputstvo za upotrebu posle porođaja

Posle porođaja, za porodilje koje nisu upotrebljavale ovo sredstvo, postupak je isti kao i u „toku trudnoće“, izuzev što se nanošenje Strieta na kožu vrši utrljavanjem pod malo jačim pritiskom. Postupak se ponavlja sve dok strije ne nestanu.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara