Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SINEFARM RASTVOR ZA ŽULJEVE 10 ML – ŽULJKO

SINEFARM RASTVOR ZA ŽULJEVE 10 ML – ŽULJKO

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SINEFARM RASTVOR ZA ŽULJEVE 10 ML – ŽULJKO

SINEFARM RASTVOR ZA ŽULJEVE 10 ML – ŽULJKO

202,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Rastvor za žuljeve

Osobine: Aktivne komponente iz rastvora efikasno uklanjaju žuljeve, bradavice, kurje oči i druge orožale promene (hiperkeratoze), čime obezbeđuju uslove za higijenu i negu kože.

Primena: Posle pranja i sušenja obolelog mesta, promene 2 do 3 puta dnevno namazati i ostaviti da se dobro osuše. Preparat koristiti – mazati ne razređen isključivo preko orožalih promena na koži.

Način čuvanja: Bočicu uvek držati dobro zatvorenu jer može doći do zgrušavanja i isparavanja rastvora na vazduhu. Preparat čuvati na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi i daleko od otvorenog plamena jer je zapaljiv.
Držati van domašaja dece.

Napomena: Rastvorom ne premazivati zdrave delove kože, posebno ne oko očiju i drugih nežnih delova tela, jer je i ona podložna keratolitičkom delovanju. Ne stavljati na otvorene rane.

Pre upotrebe promućkati.
Samo za spoljašnju upotrebu.
Izdaje se bez lekarskog recepta.

Pakovanje: 10ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara