Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ORGONA SODA BIKARBONA BEZ ALUMINIJUMA 400G

ORGONA SODA BIKARBONA BEZ ALUMINIJUMA 400G

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ORGONA SODA BIKARBONA BEZ ALUMINIJUMA 400G

ORGONA SODA BIKARBONA BEZ ALUMINIJUMA 400G

576,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Soda bikarbona bez aluminijuma

Soda bikarbona bez aluminijuma. Zbog snažnog alkalnog delovanja, koristi se kao prirodni regulator kiselosti. Tradicionalno se koristi kao svestrano sredstvo za čišćenje u domaćinstvu kao i za negu grube kože tela i prirodno izbeljivanje zuba. Koristi se i oralno za rešavanje problema sa žgaravicom te kao prirodno sredstvo za dizanje testa. Orgona soda bikarbona prirodno ne sadrži aluminijum. Regulator kiselosti: natrijum hidrogen karbonat.

Način upotrebe:

Za smanjenje želudačne kiseline može se piti pola kafene kašike rastvoreno u 200 ml vode, više puta na dan.
Za brzo osvezavanje daha u 1 dl vode rastopiti 1 kasicicu sode bikarbone i ovim rastvorom ispirati usta u nekoliko navrata. Nakon ispiranja tečnost ispljunuti.
Za uklanjanje mrtve zadebljale koze na stopalima napraviti vrucu vodenu kupku sa dodatkom sode bikarbone. Ona ce omeksati tvrdo tkivo i omoguciti da se lakse sastruze sa koze.

Neto: 400 g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

400G

Aktivna supstanca u tabletama Soda bikarbona, Natrijum hidrogenkarbonat, farmaceutskog je kvaliteta, precišcena i detaljno ispitana, pa samim tim efikasnija i bezbednija za upotrebu od prehrambene.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara