Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SOLGAR VITAMIN B I VITAMIN C TBL A100

SOLGAR VITAMIN B I VITAMIN C TBL A100

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SOLGAR VITAMIN B I VITAMIN C TBL A100

SOLGAR VITAMIN B I VITAMIN C TBL A100

2.818,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak ishrani

Dejstvo SOLGAR VITAMIN B I VITAMIN C TABLETA

Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, zdravlje srca i krvnih sudova, lep izgled kože, kao i za opuštanje i dobro raspoloženje. Pošto su rastvorljivi u vodi, a organizam ne može sam da ih stvara, potrebno je da ih stalno nadoknađujemo.

Isti slučaj je i sa vitaminom C, koji učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu i ima važnu ulogu u odvijanju imunoloških reakcija, kao i stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni.

Koliko god da vodimo računa o ishrani, nekada jednostavno ne može da na taj način nadoknadimo potrebe za vitaminom B i C i tu na scenu stupaju dijetetski supulementi kao što su SOLGAR VITAMIN B I VITAMIN C TABLETE.

One su bez šećera, soli i skroba. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja.

Način upotrebe:

1 tableta dnevno, uz obrok

Pakovanje: 100 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 100 tableta

U jednoj tableti: Vitamin C 250 mg; Vitamin B5 pantotenska kiselina 50 mg; Vitamin B3 niacin 50 mg; Inozitol 50 mg; Kolin 20,5 mg; Vitamin B2 riboflavin 13 mg; Vitamin B1 tiamin 5 mg; Vitamin B6 piridoksin 5 mg; Biljna osnova u prahu (alfalfa, acerola ekstrakt, kelp, peršin, potočarka i šipak); Vitamin B12 cijanokobalamin 12,5 mcg; Vitamin B7 biotin 12,5 mcg; Vitamin B9 folna kiselina 50 mcg.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara