Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SREBRNA VODA KOLOID.15PPM 500ML

SREBRNA VODA KOLOID.15PPM 500ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SREBRNA VODA KOLOID.15PPM 500ML

SREBRNA VODA KOLOID.15PPM 500ML

624,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Koloidna srebrna voda je dijetetski suplement, potpuno prirodan, moćan antibiotik, efikasan u uništavanju više od 650 uzročnika bolesti, uključujući viruse, bakterije.

SKU: 1202097 Tags: , ,

Koloidna srebrna voda je ljudskom organizmu potrebna više od bilo kog drugog poznatog preparata za prevenciju bolesti i terapiju infekcija, stabilizovanje i podmlađivanje organizma.
Delovanje:
Srebro deluje kao katalizator, uništavajući određene enzime koji su u sastavu bakterija, virusa i gljivica. Naučno je dokazano da se redovnom upotrebom koloidne srebrne vode umanjuje se mogućnost infekcija gripa i do 75 procenata.
Preporučuje se preventivno uzimanje koloidne srebrne vode u sezoni jesen-zima da bi se efikasno zaštitili od prehladnih adeno-virusa, paragripoznih i gripoznih virusa, a tokom leta radi zaštite od želudačnih bakterijskih infekcija disbakterioze.
Polje primene:
Lista zdravstvenih tegoba koje mogu biti rešene koloidnim srebrom praktično je neograničena. Medicinski je dokazano da koloidno srebro ubija više od 650 uzročnika oboljenja organizma. Ovde ćemo navesti samo mali deo sa spiska bolesti u čijem lečenju uspešno pomaže srebrna voda:
Efikasna je protiv akni, alergija, artritisa, trovanja krvi, pneumonije, upale slepog creva, infekcija bešike, čireva, opekotina, kandida, cistitisa, peruti, dermatitisa, difterije, dijareje različitog porekla, infekcije uha, ekcema, infekcije ešerhijom koli, bakterijske i virusne infekcije oka, gastritisa, gonoreje, polenske groznice, herpesa, lošeg varenja, upala limfnih žlezda, lajmske bolesti, malarije, osećaja iscrpljenosti, mononukleoze, neurastenije, parazita, upale plućne maramice, infekcija prostate, uvećanja prostate, psorijaze, kijavice, reume, opadanja kose, salmonele, septičke infekcije, seboreje, upale sinusa, infekcije kože svih vrsta, streptokokne infekcije, stomačnog gripa, tuberkoloze, upale krajnika, trahoma, čira na želucu i svih vrsta gljivičnih infekcija.
Pomaže u isceljivanju opekotina, rana, posekotina, ožiljaka, osipa, kao i kod opekotina od sunca, neprijatanog mirisa nogu, bronhitisa, astme, impotencije, peska u bubregu, nadimanja, hemoroida, hepatitisa, a takode pospešuje rast kostiju i regeneraciju tkiva za više od 50 odsto.
Potvrđene su regenerišuće mogućnosti srebra, naročito kod jetre, kostiju, u mekim tkivima, pa i kod mozga. Pored svega, koloidno srebro pojačava imuni sistem, dajući snagu, energiju i vitalnost celog organizma.
Sastav:
Koloidno srebro

Način primene:
Koloidna srebrna voda se može koristiti svakodnevno kao preventiva, koja stvara dodatni imuni sistem za sprečavanje infekcija, ili kao dragocena pomoć u terapiji infekcija i bolesti. Da bi se očuvala njena potpuna efikasnost koristite obavezno plastičnu kašiku, staklenu kašiku ili čašu.
Preventivna doza 4-5 puta dnevno jedna supena kašičica (oko 10ml) na prazan stomak. Koristi se na sledeći način: staviti ispod jezika i tu držati 10-ak sekundi pre nego što se proguta. Redovnom upotrebom, koloidne srebrne vode primetićete da su vam zubi neverovatno beli i čisti, da na njima više nema ružnih naslaga, da ste se rešili upale desni i lošeg zadaha, a šanse za nastanak novog karijesa biće minimalne. Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.
Kod akutnih infekcija preporučuju se 3 kašike na svaka 2 sata. Ovo je potrebno da bi se održala stalna koncentracija srebrnih čestica. Ova terapija se sprovodi sve do nestanka simptoma, a to, zavisno od bolesti, može biti veoma brzo – od 24 sata pa do nekoliko nedelja. Imajte u vidu da će srebro pomoći vašem organizmu ne samo da ukloni uzročnike trenutnog oboljenja, već će ga očistiti i od svih ostalih patogenih organizama.
Veoma je važno da nastavite uzimanje koloidne srebrne vode i posle nestanka akutnih simptoma u redovnoj dozi od jedne kašičice 4 puta na dan, da biste definitivno uklonili sva žarišta i ponovo uspostavili stabilan imuni sistem organizma.
Pakovanje: 500ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara