Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Terezino ulje 40ml

Terezino ulje 40ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Terezino ulje 40ml

Terezino ulje 40ml

10.395,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Deluje kao antiseptik kod povreda i opekotina različitih vrsta.

Terezino ulje svojim jedinstvenim sastavom obezbeđuje koži sve neophodne nutritivne sastojke za njeno pravilno funkcionisanje kao održanje ph balansa, vlažnosti i selektivne propustljivosti u imunološkoj odbrani. Zahvaljujući svom regenerišućem dejstvu, Terezino ulje je efikasno kod rana, opekotina, nakon hirurških, estetskih i kozmetičkih intervencija. Ovo ulje sadrži samo prirodne masnoće i čiste ekstrakte biljaka a njegovom primenom dolazi do izlečenja povreda, otvorenih rana i opekotina stimulacijom prirodne sposobnosti tela da se oporavi i izleči.

Način primene:
Zbog tečne konzistencije, molimo da koristite sa oprezom. Ukoliko se radi o lečenju manjih površina, savetujemo da se ne ukloni u potpunosti zaštitna folija.
1-4 puta dnevno naneti u tankom sloju na problematično mesto.

Pakovanje: 40ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara