Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

TerraNova Sinergija za prostatu A50 cps

TerraNova Sinergija za prostatu A50 cps

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

TerraNova Sinergija za prostatu A50 cps

TerraNova Sinergija za prostatu A50 cps

2.999,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Sinergija se sastoji od kombinacije liofilizovanih biljaka čiji aktivni sastojci doprinose rešavanju problema sa prostatom kod muškaraca.

Delovanje:
Sinergija se sastoji od kombinacije liofilizovanih biljaka čiji aktivni sastojci doprinose rešavanju problema sa prostatom kod muškaraca. Posledica uvećanja prostate dovodi do poteškoća sa mokrenjem zbog toga što se nalazi u blizini uretre, uvećanje prouzrokuje poteškoće ili čak nemogućnosti mokrenja uopšte. Svaki muškarac iznad 45 godina treba jednom godišnje da uradi urološki pregled. U slučaju pozitivne porodične anamneze, s takvim aktivnostima potrebno je započeti već i ranije i to između 40 i 45 godina.
Cink kao kofaktor učestvuje u približno 300 enzimskih reakcija i sprečava konverziju testosterona u dihidrotestosteron. Dihidrotestosteron je odgovoran kroz svoj metabolizam za probleme sa prostatom.
Koren koprive sadrži sastojke za koje je dokazano da su efikasni u očuvanju funkcije prostate, jer inhibira delovanje enzima 5-alfa-reduktaze. Seme zelenog ovsa, mlado seme ovsa – kroz istoriju smatra se efikasnim tonikom za zdravlje muškaraca. Bogat je biljnim i cinkovim supstancama i zato održava funkciju prostate.
Prema studiji, cvet nopal kaktusa deluje inhibirajući 5-alfa-reduktazu i inhibira metabolizam testosterona u dihidrotestosteron. Peršun, lišće i kukuruzne pahuljice – tradicionalno koristi narodna
medicina za mokraćne probleme. Deluje kao diuretik. Bitno je napomenuti da prevencijom određenih zdravstvenih stanja, mnogo više činimo za svoje zdravlje, a sinergija za prostatu je ta koja će vam omogućiti bolji i zdraviji život.

Način primene: Odrasli: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok. Sastav jedne kapsule:
Koren koprive (liofilizat) . . . 250mg
Seme zelenog ovsa (liofilizat – ORGANSKI) . . . 50mg
Seme bundeve . . . 100mg
Cvet nopal kaktusa . . . 100mg
Stabilizovane pirinčane mekinje . . . 100mg
List peršuna (liofilizat – ORGANSKI) . . . 50mg
Kukuruzna svila . . . 25mg
Asai bobice (liofilizat – ORGANSKI) . . . 25mg
List potočarke (lifilizat) . . . 25mg
List i bobice pasjeg trna (lifilizat) . . . 25mg
Likopen . . . 15mg
Cink (bisglicinat) . . . 10mg
Arabinogalactan iz drveta ariša . . . 2.75mg
Selen (selenometionin) . . . 50ug Pakovanje: 50komada

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara