Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Vitalis Oftalmo 20 kapsula

Vitalis Oftalmo 20 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Vitalis Oftalmo 20 kapsula

Vitalis Oftalmo 20 kapsula

1.322,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Oftalmo Vitalis je namenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata – luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka.

Vitalis Oftalmo je kvalitetan dodatak ishrani za očuvanje zdravlja oka. Preporučuju se osobama koje žele da spreče oštećenje vidnog aparata, koje su izložene povećanom radu na kompjuterskim ekranima, koje u većoj meri koriste tablet ekrane i veće telefonske ekrane, sa smanjenom oštrinom vida, sa oštećenom makulom luteom, sa hroničnim bolestima koje oštećuju očni aparat (šećerna bolest, arterioskleroza, bolesti bubrega, jetre i drugo), koje zbog posla provode više vremena na suncu (zaštita od UV zračenja), koje su pod stresom koji može da dovede do oksidativnog oštećenja očiju, kratkovidim osobama, dalekovidim osobama, sa kataraktom, posle svih operacija očiju, koje žele da sačuvaju zdrave oči i dobar vid.

Način primene:
Odrasli – popiti jednu kapsulu dnevno uz obrok.

Sastav:
Karotenoidni pigmenati – lutein i zeaksantin, vitamin A, E, C, B2 i cink.

Pakovanje:
20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara