Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Zlatna maka caps A100

Zlatna maka caps A100

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Zlatna maka caps A100

Zlatna maka caps A100

1.437,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti.

Zlatna Maka ima zadivljujuće dejstvo zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji nutritivnih elemenata, a pre svega zahvaljujući onim sastojcima koji se nalaze samo u maki.
Preporučuje se kod sledećih stanja:
– Pms
– Policistični jajnici
– Plodnost
– Menopauza
– Osteoporoza
– Antiage
– Prostata
– Potencija
– Periferna cirkulacija
– Libido
– Fizička vitalnost
– Andropauza

Sastav: Zlatna maka 500mg, Veoma je bogata esencijalnim (18) amino kiselinama (aspartanska, glutaminska, serin, glicin, arginin, valin, lizin, linolejska, palmitinska, oleinska,..), vitaminima (B1, B2, B12, C i E), mikro i makro elementima (lako apsorbujući kalcijum, kalijum, magnezijum, fosfor, cink, jod, gvožđe), sa skoro 60 fitonutrijenata., pa je njena nutritivna vrednost jako visoka, poput žitarica kao što su pšenica ili pirinač. Pored toga u sastav make ulaze i glukozinolati kao i steroli u koje spadaju: brasikosterol, ergosterol, kampesterol, sitosterol i ergostadienol.

Način primene:
Zlatna maka bi trebalo da se uzima u dnevnoj dozi, minimum 2gr do 5gr gelatiniziranog praha, odnosno 3×2-3 kapsule, ali doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. Važno je napomenuti da ukoliko uzimate manje od preporučene dnevne doze, verovatno će željeni rezultati izostati. Najbolje je početi sa dnevnom dozom od 2 – 3 gr, a zatim je povećavati, u zavisnosti od individualne reakcije organizma.

Pakovanje: 100 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara