Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AFRIČKA ŠLJIVA CPS A10

AFRIČKA ŠLJIVA CPS A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AFRIČKA ŠLJIVA CPS A10

AFRIČKA ŠLJIVA CPS A10

1.259,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 25273025 Tag:

Afrička šljiva se preporucuje jer može pomoci da se:

– Uspori proces hiperplazije i redukuje uvecanost prostate

– Poboljša rad prostate

– Otklone smetnje pri mokrenju (snizi ucestalost i olakša proces izbacivanja mokrace, a poveca kolicina izbacenog urina) – Poveca elasticnost mokracne bešike i smanje tegobe i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja

– Spreci pojava infekcija urogenitalnih organa

– Smanji upala u tkivu prostate

Način upotrebe: 1  kapsula dnevno u toku jela Pakovanje: 10 kapsula U konvencionalnoj medicini, za lecenje uvecane prostate primenjuju se ili operacija ili lekovi. U prvom slucaju, deo uvecane prostate se uklanja pa se na taj nacin obnavlja normalan protok urina. Medutim, to takode podrazumeva uklanjanje pojedinih nerava koji prolaze kroz prostatu, a koji imaju ulogu u seksualnoj stimulaciji. Lekovi za smanjenje uvecane prostate mogu takode u odredenim slucajevima imati neželjene efekte kao što su erektilna ili seksualna disfunkcija.S druge strane, biljni dodaci poput Africke šljive mogu se pokazati jednako korisni u smanjenju tegoba koje prate uvecanu prostatu, a bez neželjenih efekata na muški libido.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara