Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALANERV KAPSULE

ALANERV KAPSULE

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALANERV KAPSULE

ALANERV KAPSULE

1.670,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 25738001 Tags: ,

ALAnerv je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, ulje boražine, vitamine B grupe, vitamin E i selen. Vitamini B1, B2, B6 doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamin E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. ALAnerv se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa i za normalnu funkciju nervnog sistema.

Sastav: Alfa-lipoinska kiselina 300mg, ulje boražine 180mg, vitamin E prirodni 7,5mg, vitamin B5 4,5mg, vitamin B6 1,4mg, vitamin B2 1,2mg, vitamin B1 1,05mg, selen 25mcg

Način primene: 1 kapsula dnevno.

Pakovanje: 20 mekih kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

20 KAPSULA

http://www.goodwill.rs/proizvod/alanerv/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.