Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ALFA AKTIV

ALFA AKTIV

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ALFA AKTIV

ALFA AKTIV

2.310,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 20183009 Tag:

ALFA AKTIV kapsule 60 kom Sastav (2 kapsule): Damiana (Turnera diffusa) 4:1 500mg Acetil-L-karnitin 200mg L-karnitin 200mg.

Alfa aktiv je dodatak ishrani na biljnoj bazi uz dodatke aminokiselina. Proizvod namenjen odraslim muškarcima, deluje preko dobro poznatih mehanizama svojih sastojaka, a to su: Damijana, L-karnitin i acetil-L-karnitin.

Nacin primene: Odrasli muškarci – jednu dozu (2 kapsule) popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.

Mere opreza: Preparat nije namenjen deci i osobama mladim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa dijabetesom i osobama osetljivim na sastojke preparata. Ovaj proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lecenje bilo koje bolesti. Preporucena dnevna doza se ne sme prekoraciti.

Nacin cuvanja: Preparat cuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Napomena: Preparat ne sadrži gluten, konzervanse, so i kvasac.

Pakovanje: Plasticna kutija sa 60 komada kapsula.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

60 KAPSULA

Sastav (2 kapsule): Damiana (Turnera diffusa) 4:1 500mg Acetil-L-karnitin 200mg L-karnitin 200mgAlfa aktiv je dodatak ishrani na biljnoj bazi uz dodatke aminokiselina.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara