Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ORTHOMOL JUNIOR C PLUS TABLETE ZA ŽVAKANJE A14

ORTHOMOL JUNIOR C PLUS TABLETE ZA ŽVAKANJE A14

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ORTHOMOL JUNIOR C PLUS TABLETE ZA ŽVAKANJE A14

ORTHOMOL JUNIOR C PLUS TABLETE ZA ŽVAKANJE A14

2.571,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija

SKU: 25716003 Tags: ,

Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod dece starije od četiri godine.

Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata. Vitamin C, vitamin E i mešani karotenoidi eliminišu i neutralizuju “slobodne radikale” i čine ih bezoposanim, a takođe pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem. Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi. Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice. Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim delovanjem i povoljno utiču na imune ćelije. Vitamini B promovišu energetski metabolizam. Kalcijum i magnezijum su važni za formiranje kostiju i funkciju mišića i živaca. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Immun junior uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim lekarom.

Pakovanje: 14 kesica.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

14 TABLETA ZA ŽVAKANJE

Sastav: Vitamin C i biflavonoidi - antioksidans Vitamin E - antioksidans Karotenoidi Vitamin A doprinosi zdravlju kože i sluzokože Elementi u tragovima cink, selen, gvožđe, bakar i mangan su važni sastojci enzima i povoljno utiču na aktivnost imunoloških ćelija B vitamini i jod regulišu brojne metaboličke procese. Kalcijum i magnezijum - važni za formiranje kostiju i funkciju nerava i mišića

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara