Dodaj u listu

Dodaj u listu

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A14

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A14

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A14

ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A14

2.089,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija

SKU: 25716003

Druge ponude za ORTHOMOL IMMUN JUNIOR KESICE A14

apotekanet.rs

Cena 2.157,28 RSD

24.06.2022. u 15:31

apotekasrbotrade.rs

Cena 2.100,00 RSD

24.06.2022. u 16:58

Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod dece starije od četiri godine.

Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata. Vitamin C, vitamin E i mešani karotenoidi eliminišu i neutralizuju “slobodne radikale” i čine ih bezoposanim, a takođe pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem. Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi. Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice. Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim delovanjem i povoljno utiču na imune ćelije. Vitamini B promovišu energetski metabolizam. Kalcijum i magnezijum su važni za formiranje kostiju i funkciju mišića i živaca. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Immun junior uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim lekarom.

Pakovanje: 14 kesica.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

14 TABLETA ZA ŽVAKANJE

Sastav: Vitamin C i biflavonoidi - antioksidans Vitamin E - antioksidans Karotenoidi Vitamin A doprinosi zdravlju kože i sluzokože Elementi u tragovima cink, selen, gvožđe, bakar i mangan su važni sastojci enzima i povoljno utiču na aktivnost imunoloških ćelija B vitamini i jod regulišu brojne metaboličke procese. Kalcijum i magnezijum - važni za formiranje kostiju i funkciju nerava i mišića

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.