Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BELI LUK KAPSULE

BELI LUK KAPSULE

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BELI LUK KAPSULE

BELI LUK KAPSULE

693,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Beli luk kapsule

Beli luk je bogat belančevinama, mastima, aktivnim biološkim jedinjenjima koja sadrže sumpor, vitaminima (C, E, A, D i vitamini grupe B), mineralima (jod, kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum, selen, silicijum, fosfor), organskim kiselinama, azotnim materijama, glikozidom alin, fitosterinima, inulinom, etarskim uljem. Sadrži veliku količinu fitoncida (prirodnih antimikrobnih, antimikotičkih, antiparazitskih materija) i dr. Povećava otpornost organizma na prehlade i druge infektivne bolesti.

Delovanje:<b> </b>- Antibakterijsko i antiparazitsko, – Kardioprotektorno, – Antikancerogeno Sastav: Uljani macerat belog luka Allium sativum (0,12% alicina) 270mg Pomaže rastvaranje i izlučivanje sluzi, Reguliše razmenu materija zahvaljujući sumporu koji ulazi u sastav amino-kiselina,. Ima refleksno i sekretorno dejstvo, povećava apetit, stimuliše rad želuca i creva, pojačava sekreciju želudačnog soka i žuči, suzbija procese truljenja i fermentacije u crevima, pomaže razvoj normalne mikroflore, predstavlja dobar spazmolitik, što je naročito korisno kod proliva. Regeneriše, obnavlja i podmlađuje tkiva ljudskog organizma, reguliše procese za regeneraciju tkiva, pomaže otvaranju i čišćenju pora na koži, poboljšava rast i kvalitet kose, čisti rane i ubrzava epitelizaciju čireva koji dugo ne zarastaju, Ima antitoksična svojstva.  Sprečava aterosklerotične promene u krvnim sudovima, dilatira ih, snižava arterijski pritisak, povećava amplitudu i usporava frekvenciju srčanih kontrakcija. Smanjuje nivo lipoproteina male gustine u krvi. Poboljšava mikrocirkulaciju. Ima diuretičko dejstvo. Ima antiinflamatorni i analgetički efekat. Stimuliše polne funkcije, pomaže kod klimakterične nervoze praćene glavoboljom i nesanicom. Indikacije za primenu kod prevencije oboljenja i kao opšte lekovito sredstvo.

Način primene: Jedna kapsula 2 – 3 puta dnevno uz malo tečnosti.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara