Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Atensa Direkt 10 kesica

Atensa Direkt 10 kesica

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Atensa Direkt 10 kesica

Atensa Direkt 10 kesica

879,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Stabilizator raspoloženja u stresnim situacijama.

SKU: 10642Y Tags: ,

Atensa je standardizovan osušeni ekstrakt stigme šafrana, potpuno prirodan proizvod vrhunskog kvaliteta, koji se koristi kao stabilizator raspoloženja u stresnim situacijama. Efikasnost, bezbednost i podnošljivost aktivne komponente Atense je dokazana u 6 publikovanih kliničkih studija. Dobitnik je španskog patenta za terapeutsku primenu za raspoloženje i za sam proces ekstrakcije. Atensa® je dodatak ishrani, ne izaziva zavisnost, ne uspavljuje i ne utiče na redovne aktivnosti, brzo deluje i dobro se podnosi.
Namena: pomoć u održavanju dobrog raspoloženja, stanja relaksiranosti, mentalnog i fizičkog blagostanjaNačin primene: preporučena dnevna doza 28mg (1 kesica dnevno). Sadržaj kesice otopiti u ustima.
Dužina trajanja terapije: 2 meseca

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 10 kesica

Sastav: standardizovani ekstrakt (affron®), dobijen iz biljke saffran (Crocus sativus) koji sadrži više od > 3.5% bioaktivne komponente lepticrosalides

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara