Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MELATONIN ACTIV tabl a30

MELATONIN ACTIV tabl a30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MELATONIN ACTIV tabl a30

MELATONIN ACTIV tabl a30

629,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Bez neželjenih efekata regulišu prirodno uspavljivanje i obezebeđuju kontinuirani san

MELATONIN ACTIV tabl a30
SKU: 25041169 Tags: ,

Bez obzira na uzrok nesanice najbolje prirodno rešenje je upotreba tableta MELATONIN ACTIV tableta koje bez neželjenih efekata regulišu prirodno uspavljivanje i obezebeđuju kontinuirani, okrepljujući san.

Preporučuju se kod: hronične ili akutne nesanice izazvane stresom ili umorom, starijim osobama sa problemom nesanice i/ili isprekidanog sna, osobama sa poremećenim ritmom spavanja, rad noću ili po smenama, prilikom putovanja i promena vremenskih zona (za prevenciju džet-leg efekta), kod nesanice izazvane apstinencijalnom krizom tokom odvikavanja od cigareta, alkohola ili pojedinih lekova. Pored uticaja na uspavljivanje, istraživanja pokazuju da melatonin ima značajno antioksidativno delovanje, da neutrališe delovanje slobodnih radikala i da usporava starenje organizma.

MELATONIN ACTIV tablete ne sadrže gluten, derivate mleka, laktozu i GMO i pogodne su i za veganski način ishrane.

Način upotrebe:

Kod nesanice – 1 MELATONIN ACTIV tableta neposredno pre spavanja. Za ublažavanje džet-leg efekta – 0,5mg neposredno pre spavanja prvog dana putovanja i sledećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara