Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

MELATONIN ACTIV tabl a30

MELATONIN ACTIV tabl a30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MELATONIN ACTIV tabl a30

MELATONIN ACTIV tabl a30

449,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

MELATONIN ACTIV tabl a30
SKU: 25041169 Tags: ,

Melatonin je supstanca koju naš organizam prirodno luči tokom noći. On reguliše uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje znacajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manjak melatonina se uspešno može nadoknaditi uzimanjem melatonina u obliku dijetetskih suplemenata. Bez obzira na uzrok nesanice najbolje prirodno rešenje je upotreba tableta ESI Melatonin, koje bez neželjenih efekata regulišu prirodno uspavljivanje i obezebeduju kontinuirani, okrepljujući san.

Uzimanje suplemeneta ESI Melatonin ACTIVE, sa melatoninom i valerijanom, se preporučuje kod: hronične ili akutne nesanice izazvane stresom ili umorom, starijim osobama sa problemom nesanice i/ili isprekidanog sna, osobama sa poremećenim ritmom spavanja, rad noću ili po smenama, prilikom putovanja i promena vremenskih zona (za prevenciju džet-leg efekta), kod nesanice izazvane apstinencijalnom krizom tokom odvikavanja od cigareta, alkohola ili pojedinih lekova. Pored uticaja na uspavljivanje, istraživanja pokazuju da melatonin ima značajno antioksidativno delovanje, da neutrališe delovanje slobodnih radikala i da usporava starenje organizma.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO. Proizvod je pogodan za veganski način ishrane. Aktivni sastojci : ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis, 1,5:1, etanol) 500 mg stand. na 0,42% valerenska kiseline, melatonin 1 mg.

Način upotrebe: Kod nesanice – 1 tableta neposredno pre spavanja. Za ublažavanje džet-leg efekta – 0,5mg neposredno pre spavanja prvog dana putovanja i sledećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.