Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BELI UGALJ TABLETE A10

BELI UGALJ TABLETE A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BELI UGALJ TABLETE A10

BELI UGALJ TABLETE A10

492,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Beli ugalj je dijetetski suplement koji izuzetno brzo zaustavlja dijareju (proliv) i ublažava simptome (bolove/grčeve u stomaku, nadutost).

SKU: 11646Y Tags: ,

Beli ugalje pripada najnovijoj, IV generaciji enterosorbenata (supstance koje deluju u sistemu organa za varenje mehanizmom vezivanja štetnih materija na svoju površinu – adsorbenti, ili uvlačenjem u unutrašnjost strukture, npr. u pore – apsorbenti).
Zahvaljujući nanotehnologiji ima glatke, okrugle čestice veličine 7 do 10 nanometara koje garantuju izuzetno aktivnu površinu za adsorpciju od 400m2/g, što je i do 200 puta veća površina za adsorpciju od ostalih sličnih preparata. Nežno čisti creva bez iritacije i opstipacije.
Deluje mehanizmom adsorpcije, vezuje i eliminiše iz organizma: toksine koji dolaze iz spoljašnje sredine (uključujući štetne produkte patogenih mikroorganizama, hranu i bakterijske alergene, hemijske supstance), toksične proizvode koji se formiraju u organizmu (u procesu razgradnje proteina u crevima), višak digestivnih sokova, želudačne kiseline, gasova u crevima.

Doprinosi transportu materija iz krvi i limfe u gastrointestinalni trakt i eliminaciju različitih toksičnih proizvoda kao što su:
Alkaloidi, glikozidi, soli teških metala, fosfoorganske i hloroorganske komponente, barbiturati, etil alkohol i proizvodi njegovog metabolizma.
Biološki aktivne supstance povezane sa alergijskim i zapaljenskim procesima (prostaglandini, serotonin, histamin).
Proizvodi metabolizma proteina (urea, kreatinin, rezidualni azot) i metabolizma lipida.

Tablete počinju da deluju u roku od 20 do 30 minuta.

Način primene:
Odrasli i deca starija od 7 godina:3-4 tablete 3-4 puta dnevno između obroka
Deca uzrasta od 5 do 6 godina:3 puta dnevno po 3 tablete između obroka
Deca uzrasta od 3 do 4 godine:3 puta dnevno po 2 tablete između obroka
Učestalost uzimanja moše da se prilagođava individualno.
Tablete se piju sa vodom. Koristi se najmanje 1 sat pre jela. Tablete mogu da se sažvaću, ili zdrobe, ali nije obavezno.

Sastav:
1 tableta sadrži:
Silicijum-dioksid 210 mg, Mikrokristalna celuloza 208 mg

Pakovanje:
10 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara