Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bulardi 500+vitamin D3 A10

Bulardi 500+vitamin D3 A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bulardi 500+vitamin D3 A10

Bulardi 500+vitamin D3 A10

999,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Normalizuje rad creva

Bulardi probiotik 500 je dvostruko jača doza već postojećeg Bulardi probiotika sa dodatkom vitamina D3. Bulardi probiotik je prirodni preparat koji utiče na otklanjanje loših bakterija i njihovih toksičnih produkata iz organizma. Sprečava pojavu dijareje, obnavlja sluzokožu i pojačava imunitet u crevima. Može se koristiti u kombinaciji sa svim antibioticima i idealan je u borbi protiv dijareje izazvane antibioticima. Obnavlja crevnu mikrofloru, sprečava razmnožavanje štetnih bakterija u debelom crevu i na taj način sprečava ispoljavanje simptoma dijareje. Bulardi probiotik se preventivno koristi pre odlaska na putovanja i tokom puta, jer zaustavlja i smanjuje prateće neprijatne simptome.

Način primena: U zavisnosti od razloga, Bulardi probiotik se može koristiti jedna do dve kapsule na dan. Ukoliko je razlog upotrebe korišćenje antibiotika, obavezno nastaviti terapiju i dve do četiri nedelje nakon prestanka korišćenja antibiotske terapije. Tokom putovanja, Bulardi Probiotik se koristi pet dana pre puta i sve vreme tokom trajanja putovanja treba uzimati jednu kapsulu. Uz standardnu terapiju za Clostridium difficile, Bulardi probiotik se koristi jedna do dve kapsule na dan, najmanje četiri nedelje. Neželjena dejstva nisu poznata, ali treba napomenuti da je kontraindikovana primena kod osoba sa centralnim venskim kateterom i terapijom antimikoticima. Uloga vitamina D3 posebno je važna u održavanju imuniteta i borbi protiv infekcija. Manjak vitamina D dokazano smanjuje izlečenje od infekcija kao što su H.pylori i Cl.difficile. Pacijenti sa Cl.difficile i niskim nivoom vitamina D u krvi, imaju duže trajanje dijareje (6 dana u odnosu na 4 dana) i dvostruko veći rizik od nastanka sepse. Nizak nivo vitamina D u serumu prisutan je u većoj meri kod pacijenata kod kojih eradikacije H.pylori nije uspela i smatra se jednim od faktora rizika za neuspeh te terapije.

Sastav: 10 milijardi probiotske (500 mg) kulture Saccharomyces boulardii, Vitamin D3 (25µg)

Bulardi 500, pakovanje: 10 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara