Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila 40ml

Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila 40ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila 40ml

Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila 40ml

2.859,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Bioderma Sensibio AR krema je namenjena osobama koje imaju problem sa osetljivom kožom lica koja burno reaguje i sklona je crvenilu.

Dejstvo Bioderma Sensibio AR kreme protiv crvenila

Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila je namenjena osobama koje imaju problem sa osetljivom kožom lica koja burno reaguje i sklona je crvenilu. Ova krema posebnim delovanjem utiče na širenje i skupljanje kapilara koji dovode do pojave crvenila. Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila trenutno umiruje i hidrira tanku kožu lica, pa se može koristiti i pre nanošenja šminke.

Zahvaljujući prirodnom sastavu, Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila značajno podiže imunitet kože lica. Ekskluzivni Rosactiv™ patent, biološkim delovanjem na sve ćelije kože koje su uključene u nastanak crvenila i sprečava ponovno pojavljivanje: inhibira proizvodnju proteina odgovornih za vazodilataciju i samim tim ponovnu pojavu crvenila. Ograničava oslobađanje molekula koji pokreću alergijske reakcije, održavaju i pogoršavaju vazodilataciju.

Način upotrebe Bioderma Sensibio AR kreme protiv crvenila

Bioderma Sensibio AR krema protiv crvenila se može koristiti svakodnevno ujutru i/ili uveče. Nanosi se na čistu kožu lica, preporučuje se čišćenje Sensibio micelarnom vodom ili Sensibio gelom za umivanje.

Pakovanje Bioderma Sensibio AR kreme protiv crvenila: 40 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara