Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR Biogripin® šumeće tablete a8

BIOFAR Biogripin® šumeće tablete a8

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR Biogripin® šumeće tablete a8

BIOFAR Biogripin® šumeće tablete a8

450,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Kod gripa i prehlade, za ublažavanje tegoba i brži oporavak

SKU: 25032050 Tags: , ,

Kod gripa i prehlade, za ublažavanje tegoba i brži oporavak:
–  Kod bakterijskih i virusnih infekcija, posebno u jesenjem i zimskom periodu
–  Kao dodatak antibiotskoj terapiji kod osoba oslabljenog imuniteta
–  Za povećanje opšte otpornosti organizma, u stanjima fizičke iscrpljenosti.

Biogripin je proizveden po jedinstvenoj zaštićenoj tehnologiji i predstavlja skup pravilno odabranih prirodnih sastojaka: Salix alba, Ehinacea purpurea, Propolis i Acerola, namenjenih ublažavanju simptoma kod gripa i prehlade. Poznato je da salicin ispoljava antipiretičko i antiinflamatorno dejstvo. Ehinacea purpurea svoje imunostimulantno dejstvo ostvaruje povećanjem broja i aktivnosti belih krvnih ćelija (limfociti i makrofage). Propolis sadrži kompleksnu smešu aktivnih principa koji deluju antibakterijski, antivirusno, antiinflamatorno i imunostimulantno. Acerola ili “mala trešnja” iz Amazonije predstavlja jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C. Bioflavonoidi i drugi aktivni sastojci sadržani u aceroli pojačavaju ukupno dejstvo i bolje iskorišćenje vitamina C. Cink je oligo-element koji učestvuje u regulaciji i produkciji ćelija imunog sistema. Poznat je po svom snažnom antiinflamatornom, imunostimulantnom i antioksidantnom dejstvu.

Način upotrebe: Dve tablete dnevno rastvoriti u čaši mlake vode(200 ml) i odmah popiti. Deca od 4-13 godina: 2 tablete rastvoriti u čaši mlake vode.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10 ŠUMEĆIH TABLETA

SASTAV: Dve šumeće tablete sadrže: - Acerola ext. 400mg - VitaminC 240mg - Salixalbaext. 200mg - Ehinacea 200mg - Propolisext. 100mg - Cink 10mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara