Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR KALCIJUM KOMPLEKS 15X600MG

BIOFAR KALCIJUM KOMPLEKS 15X600MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR KALCIJUM KOMPLEKS 15X600MG

BIOFAR KALCIJUM KOMPLEKS 15X600MG

639,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i minerala u organizmu. Biofar Calcium Complex 600 je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 600 mg kalcijuma iz organskog, citratnog oblika visoke iskoristljivosti u organizmu. Dodatak vitamina D3 omogućava bolju intestinalnu (crevnu) resorpciju kalcijuma. Odnos kalcijuma i fosfora u preparatu je 2:1, tj. u granicama fizioloških razmera. Prisustvo silicijuma omogućava bolju izgradnju koštane mase, tj. lakše vezivanje kalcijuma u kostima.

Preporučuje se ženama u menopauzi, u prevenciji i terapiji osteoporoze, kod preloma kostiju i pojave alergija.

Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode.

Pakovanje: 15 šumećih tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

15 ŠUMEĆIH TABLETA

Sastav: Kalcijum – 600 mg Fosfor – 300 mg Silicijum – 2000 mcg (mikrograma) Vitamin C – 60 mg Vitamin D3 – 5 mcg (mikrograma) Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara