Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOFAR MULTIVITAMIN 20KOM

BIOFAR MULTIVITAMIN 20KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOFAR MULTIVITAMIN 20KOM

BIOFAR MULTIVITAMIN 20KOM

265,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak ishrani sa kompleksom vitamina za decu

SKU: 25032002 Tags: ,

Druge ponude za BIOFAR MULTIVITAMIN 20KOM

shop.lilly.rs

Cena 295,99 RSD

27.06.2022. u 08:03

Dodatak ishrani sa kompleksom vitamina za decu. Biofar Kids Multivitamins je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani namenjen deci. Deca brzo prolaze kroz periode rasta i razvoja što povećava njihove potrebe za vitaminima, mineralima i ostalim nutritijentima. Izbalansirana, pravilna ishrana uvek je najbolje rešenje, ali kao roditelji znamo da to nije uvek lako dostižno. Zato su tu Biofar Kids Multivitamins kao dobar dodatak pravilnom režimu ishrane vašeg deteta jer sadrže 12 vitamina sa dodatkom kalcijuma, cinka i joda. Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa (ukus jagode).

Sastav: 12 vitamina, kalcijum, cink i jod.

Način upotrebe: Deca starija od 3 godine i odrasli: Jednu šumeću tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu.

Pakovanje: 20 šumećih tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

20 ŠUMEĆIH TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.