Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR VITAMIN C NATURALE 500MG

BIOFAR VITAMIN C NATURALE 500MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR VITAMIN C NATURALE 500MG

BIOFAR VITAMIN C NATURALE 500MG

291,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 25032009 Tags: ,

Biofar Vitamin C Naturelle 500mg je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži prirodni vitamin C iz acerole, tzv. američke višnje, tropske biljke koja je čuvena kao izuzetan izvor vitamina C. U ekstraktu acerole vitamin C je udružen s bioflavonoidima koji pojačavaju njegovo delovanje i produžuju antioksidativno dejstvo. Vitamin C učestvuje u brojnim biološkim i metaboličkim procesima, te doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma. Preporučuje se odraslim osobama,adolescentima, sportistima i pušačima. Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Sastav: 500mg ekstrakta acerole (120 mg vitamina C).

Način upotrebe: Jednu šumeću tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu.

Preporučena dnevna doza: 1 tableta

Pakovanje: 20 šumećih tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 ŠUMEĆIH TABLETA

Sastav: 500mg ekstrakta acerole (120 mg vitamina C)

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara