Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BolEX 20 kapsula

BolEX 20 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BolEX 20 kapsula

BolEX 20 kapsula

1.372,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Smanjuje i kontroliše nivo bola bez neželjenih efekata po gastrointestinalni trakt.

BolEX kapsule je efikasan preparat protiv bola. Sadrži palmitoiletanolamid, tj levagen, koji ima dokazano dejstvo u terapiji bola i neuropatija uz antiinflamatorno dejstvo. Sadrži i đavolju kandžu, enzim bromelain, kurkumu, koru vrbe i crni biber koji prirodnim putem inhibišu isključivo COX-2 enzim koji je odgovoran za nastanak bola i inflamacije. Stimulišu proizvodnju energije, poboljšavaju imunitet i doprinose boljem opštem stanju organizma.

Koristi se za sve vrste akutnog bola (glavobolja, migrena, traumatski bol, zubobolja, menstrualni bol, lumbalni bol), a naročito hronični bol udružen sa inflamacijom (reumatski bolovi, fibromijalgije, osteoartiritis, gastritis, sinuzitis, inflamatorne bolesti creva, pankreatitis).
Preporučuje se i kod pacijenata sa već prisutnim ulkusom želudca ili tankog creva jer enzim COX-1, čija je namena zaštita sluzokože GI trakta, ostaje aktivan i suzbija negativne učinke.

Način primene:
Kod odraslih: dve do tri kapsule dnevno, u zavisnosti od intenziteta bola.

Sastav:
Koren đavolje kandže (Harpagophytum procumbens), palmitoiletanolamid (PEA), rizom kurkume (curcuma longa), kora vrbe (Salix spp. Salicaceae), plod crnog bibera (Piper Nigrum), vitamin B6, bromelain (Ananas comosus).

Pakovanje:
20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara