Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Colafit kockice A30

Colafit kockice A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Colafit kockice A30

Colafit kockice A30

2.999,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva

Degenerativne promene kičme i većine zglobova smanjuju radnu sposobnost koja se može poboljšati dodacima ishrani za oporavak oštećenog vezivnog tkiva. U tu svrhu koristi se dodatak ishrani koji sadrži kolagen, kakav je Colafit kockice. Ovaj preparat se preporučuje za regeneraciju ligamenata, tetiva, mišića, nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgrađuju koštani matriks) i politrauma. Kolagen je gliko-protein spiralne strukture koji daje čvrstinu i stabilnost vezivnom tkivu (cement vezivnog tkiva). Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkciju tela, što dovodi do raznih degenerativnih promena (ukočenost, artritis, mišićne povrede, bore, celulit, suvoća kože i kose).

Doziranje i način primene

Jednu sunđerastu kockicu (tabletu) dnevno popiti uz čašu vode ili sažvakati 15 minuta pre obroka. Terapiju koristiti 3 meseca, a prvi efekat se postiže nakon 7 dana uzimanja. Ne konzumirati mleko i mlečne proizvode. Nije namenjen deci mlađoj od dve godine. Mogu ga koristiti trudnice i oboleli od dijabeta.

Sastav

Jedna kockica sadrži 8 mg čistog goveđeg liofiliziranog kolagena tipa I čistoće 99.9%.

Pakovanje: 30 kockica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara