Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

URIMIL NEURO 30 KAPSULA

URIMIL NEURO 30 KAPSULA

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

URIMIL NEURO 30 KAPSULA

URIMIL NEURO 30 KAPSULA

1.879,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 25791007 Tag:

Dodatak ishrani za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Doprinosi smanjenju bola , obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije. Podržava regeneraciju perifernih nerava. Precizna kombinacija 6 važnih biološki aktivnih prirodnih jedinjenja. 1 kapsula dnevno preporučuje se uzimanje preparata tokom 3-6 meseci. Dodatak ishrani.

Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Raznovrsna ishrana i zdrav život su važni za vaše zdravlje. Trudnice i dojilje ne treba da koriste preparat. Deca ispod 6 godina ne treba da koriste preparat. Konsultovati lekara pre upotrebe u slučaju uzimanja nekih lekova zbog mogucih interakcija i u slučaju kada postoje određeni medicinski problemi i hronična oboljenja. Čuvati proizvod na suvom mestu, na temperaturi do 25 C, van domašaja dece. Ne koristiti posle isteka roka upotrebe.

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara