Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

NEM KAPSULE 500MG A20

NEM KAPSULE 500MG A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

NEM KAPSULE 500MG A20

NEM KAPSULE 500MG A20

2.479,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Namenjene su osobama koje imaju tegobe sa zglobovima

NEM kapsule sadrže membranu ljuske jajeta u prahu koja je prirodan izvor proteina, prirodnog glukozamina, prirodnog hondroitin sulfata, prirodne hijaluronske kiseline i prirodnog kolagena tipa I. Membrana ljuske jajeta sadrži identične komponente kao i ljudski zglobovi, tako da predstavlja koristan izvor hranljivih supstanci neophodnih za stalno obnavljanje hrskavice i vezivnog tkiva, održavanje punog kvaliteta zdravlja zglobne hrskavice i okolnih struktura.

NEM kapsule namenjene su osobama koje imaju tegobe sa zglobovima praćene bolom, otežanom pokretljivošću, ukočenošću i smanjenom funkcijom. Redovnim uzimanjem već u toku prvih 7 do 10 dana, NEM kapsule mogu pomoći u poboljšanju pokretljivosti zglobova i olakšavanju bolnih stanja vezanih za oboljenja zglobova.

NEM kapsule način upotrebe:

Jedna kapsula dnevno

NEM kapsule pakovanje: 20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara