Dodaj u listu

Dodaj u listu

NO DOL MAX GEL 100ML

NO DOL MAX GEL 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NO DOL MAX GEL 100ML

NO DOL MAX GEL 100ML

677,00 RSD

Besplatna dostava

Gel za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima

NO DOL MAX GEL 100ML
SKU: 25041033 Tags: , ,

NO DOL MAX GEL
No dol Max gel se preporučuje za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima različite etiologije (reumatski bolovi, sportske povrede, tortikolis i lumbago).

No dol Max gel je jedinstvena kombinacija ekstrakta biljke đavolja kandža, mentola i etarskih ulja ruzmarina i gorske metvice, prijatnog je mirisa, brzo se resorbuje i donosi olakšanje kod bolova u mišićima, povreda i zapaljenskih procesa na zglobovima različitog porekla.

Harpagophytum procumbens, poznatiji pod imenom đavolja kandža, je jedna od biljaka sa najjačim protivupalnim dejstvom. Ovakvo delovanje ima zahvaljujući harpagozidima – aktivnim sastojcima koji imaju antinflamatorno i analgetsko dejstvo i, samim tim, izuzetno je korisna kod upala tetiva, povreda mišića i bolova.

Visoka koncentracija ekstrakta korena biljke đavolja kandža (Harpagophytum procumbens) obezbeđuje odlično delovanje gela kod problema sa mišićima i zglobovima različitih uzroka (reumatski bolovi, sportske povrede, ukočenost vrata, lumbaga…), kao i kod upale mišića nakon bavljenja sportom ili nakon većih fizičkih napora. Nodol Max gel ne masti kožu, ne sadrži boje ni parabene.

Sastav: Ekstrakt đavolje kandže, mentil-laktat, mentol, etarsko ulje ruzmarina i planinske metvice.

Način upotrebe: Ujutru i uveče naneti gel i blago masirati do upijanja. Po potrebi ponoviti više puta u toku dana.

Upozorenja: No dol max gel ne nanositi na oštećenu kožu i u blizini očiju. Prestati sa upotrebom u slučaju pojave iritacije (crvenilo, svrab). Ako se simptomi ne povuku ni nakon prestanka upotrebe, potražiti pomoć lekara. Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvati na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Pakovanje: Tuba 100 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

100 ML

https://www.bgbitaliana.rs/proizvodi-problemi-sa-zglobovima-i-sportske-povrede/no-dol-kolagen.html

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno