Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

NO DOL MAX TABLETE A30

NO DOL MAX TABLETE A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

NO DOL MAX TABLETE A30

NO DOL MAX TABLETE A30

1.199,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Kapsule za ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima

Nakon 10 godina uspešne primene NODOL kapsula za ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, iz ESI-ja stiže formula sa dvostruko većom koncentracijom glukozamina – NO DOL MAX tablete. Ublažavaju bolove u leđima, rukama, nogama i olakšava pokretljivost zglobova.

NO DOL MAX tablete se preporučuju se kod hroničnih reumatskih tegoba jer olakšavaju pokretljivost zglobova. Vrlo brzo umiruju bolove u kičmenom stubu, kukovima, šakama i kolenima a odlične su i za oporavak nakon sportskih povreda, preloma kostiju i povreda ligamenata. U kombinaciji sa Nodol kremom još su efikasnije – bol i ukočenost zglobova prestaje skoro trenutno. Oba proizvoda preporučuju se naravno i sportistima jer redovna upotreba pre i nakon napornih treninga smanjuje rizik od povrede.

NO DOL MAX tablete način upotrebe:

1 tableta dnevno

NO DOL MAX tablete pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

https://www.bgbitaliana.rs/proizvodi-problemi-sa-zglobovima-i-sportske-povrede/no-dol-max-30-tableta.html

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara