Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BOLEX FLASTERI A6 10X7cm

BOLEX FLASTERI A6 10X7cm

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BOLEX FLASTERI A6 10X7cm

BOLEX FLASTERI A6 10X7cm

485,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Flaster za postepeno oslobađanje aktivnih supstanci tokom 12 sati

SKU: 25708001 Tags: ,

Specijalno dizajniran flaster za postepeno oslobadanje aktivnih supstanci tokom 12 sati, Bolex flaster lokalno pospešuje cirkulaciju i dovodi do olakšanja kod bolnih stanja. Preporučuje se kod išijasa, lumbaga, bolova u mišicima i zglobovima.

Delovanje: Flaster sadrži kapsaicin koji se vezuje za VR-1 receptore što podstiče lučenje endorfina, prirodnih analgetskih supstanci, deluje antiinflamatorno i podstiče cirkulaciju i povećava temperaturu na mestu nanošenja – lokalno antireumatsko dejstvo; Metil salicilat koji deluje kao iritans i izaziva hipermiju kože, dejstvo slicno kapsaicinu; zatim Mentol koji ima svojstvo isparavanja sa površine kože, hladi bolno mesto i deluje anestezirajuće; Rhubarb extract (Rheum officinale L.) koja se široko primenjuje u kineskoj tradicionalnoj medicini, hladi mesto na koje se nanosi, vrši detoskikaciju i ublažava posledice kod rana i opekotina kao i Safflower (Carthamus tinctorius L.) koja pospešuje cirkulaciju i ublažava hronični bol. Brz efekat, produženo delovanje, jednostavna primena.

Sastav: Kapsaicin, Metil salicilat, Mentol, Rhubarb extract (Rheum officinale L.), Safflower (Carthamus tinctorius L.)

Način primene: Očistiti i osušiti kožu pre stavljanja flastera. Otvoriti pakovanje, izvaditi flaster, skinuti sa njega zaštitni sloj i zalepiti na bolno mesto jednom do dva puta dnevno.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

6 FLASTERA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara