Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE A60

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE A60

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE A60

2.479,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Doprinose formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože.

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE su formulisane na bazi ribljeg kolagena koji je najsličniji ljudskom kolagenu. Glavna razlika između ribljeg i svih ostalih vrsta kolagena je u njegovoj visokoj biološkoj vrednosti, visokom sadržaju esencijalnih amino kiselina i niskom sadržaju hidroksiprolina. Prema  određenim istraživanjima, smatra se da su riblji kolagen i njegovi hidrolizati, korisni kod degenerativnih bolesti zglobova i kostiju.

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE sadrže i:

  • metilsulfonilmetan – organsko jedinjenje bogato sumporom, koje može da utiče na ublažavanje bola, naročito kod artritisa, na obnavljanje mišića i pravilnu funkciju zglobova i hrskavice. Kao izvor sumpora, MSM omogućava sintezu kolagena i vezivnog tkiva, utiče na povećanje količine sinovijalne tečnosti u zglobovima, pomaže pravilnu izgradnju i funkciju hrskavice štiteći je od oštećenja, a smatra se da smanjuje otok, ublažava bol, pomaže kod ukočenosti i reumatskih tegoba
  • vitamin C – učestvuje u sintezi kolagena i drugih komponenti vezivnog tkiva, poboljšava resorpciju gvožđa, učestvuje u biosintezi kortikosteroida, konverziji holesterola, a prema određenim podacima može da inhibira rast bakterije Helicobacter pylori.
  • bosvelinske kiseline – kao osnovni sastojci ekstrakta smole bosvelije, imaju snažno antiiflamatorno delovanje i ublažavaju bol uzrokovan artritisom. Bosvelija poboljšava cirkulaciju, što dodatno pomaže kod upale i bola u zglobovima

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE način upotrebe:

Odrasli: 2 puta po 1 kapsula dnevno, pre jela.

MAXMEDICA KOLAGENEZIN KAPSULE pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara