Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CENTRUM SILVER 50+ TBL A60

CENTRUM SILVER 50+ TBL A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CENTRUM SILVER 50+ TBL A60

CENTRUM SILVER 50+ TBL A60

2.289,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

CENTRUM SILVER – vitamini, minerali, mikroelementi sa Lutein-om. Dodatak ishrani za odrasle posle 50 godine života. Potrebe organizma za mineralima, vitaminima i mikroelementima menjaju se tokom životnog ciklusa. Sa starenjem, organizmu je potrebna dobro uravnotežena ishrana. Kod starijh osoba potreban je niži kalorijski unos, ali to ne znači i da su smanjene potrebe organizma za vitaminima, mineralima i mikroelementima. CENTRUM SILVER sadrži 27 esencijalnih vitamina, minerala i mikro-elemenata. Dobro uravnotežen sastav posebno je formulisan da zadovolji izmenjene nutricione potrebe osoba starijih od 50 godina. Antioksidant LUTEIN posebno pomaže očuvanju vida.

Upotreba i doziranje: Uzimati jednu tabletu dnevno uz dovoljnu količinu tečnosti. Ne treba uzimati veću dozu od preporučene dnevne doze.

Pakovanje:  60 tableta.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

60 TABLETA

CENTRUM SILVER sa LUTEIN-om sadrci 27 esencijalnih vitamina, minerala i mikro-elemenata. Dobro uravnotežen sastav posebno je formulisan da zadovolji izmenjene nutricione potrebe osoba starijih od 50 godina. Antioksidant LUTEIN posebno pomaže ocuvanju vida.Upotreba i doziranje: Uzimati jednu tabletu dnevno uz dovoljnu kolicinu tecnosti. Ne treba uzimati vecu dozu od preporucene dnevne doze. Napomena: CENTRUM SILVER + LUTEIN je pogodan za dijabeticare. Ne sadrži Gluten. Pakovanje: 30 i 60 tableta

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara