Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Crvena Maca Kompleks 60 kapsula

Crvena Maca Kompleks 60 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Crvena Maca Kompleks 60 kapsula

Crvena Maca Kompleks 60 kapsula

2.331,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Kapsule sa aktiviranim ekstraktom crvene make (15:1) i vitaminima B6 i B12.

SKU: 3366116 Tags: , ,

Crvena maka kompleks dejstvo

Maka je adaptogena biljka, uspeva u takvom negostoljubivom okolišu zahvaljujući svojoj izuzetnoj sposobnosti prilagođavanja, zbog čega je prozvana “pametnom biljkom“. Na isti način funkcioniše i u ljudskom organizmu. Maka “prepoznaje“ potrebe našeg tela, uspostavljajući ravnotežu u radu organa i proizvodnji energije.

Bioandina crvena maka kompleks su kapsule koje sadrže aktivirani ekstrakt crvene make (15:1) i vitamina B6 i B12. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove make što u dve kapsule (preporučenoj dnevnoj dozi) iznosi 6000 mg.
Utiče na menopauzalne akutne smetnje, PMS akutne simpotme, neplodnost kod žena, raspoloženje i umor, zdravlje kože i akne (posledica sindroma policističnih jajnika), benignu hiperplaziju prostate, osteoporozu.

Način primene:
Uzeti 1-2 kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Crvena Maca kompleks pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara